Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Borderliner

Borderliner

06/03/2018 | Flixfilm

Se Borderliner på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tobias Santelmann, Ellen Dorrit Petersen, Benjamin Helstad, Eivind Sander
Spilletid: 60 min
Land: Norway, Germany, Sweden
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En kriminalbetjent dækker over en mordsag for at beskytte sin familie. Men da hans makker fatter mistanke, fanges han i et farligt spil.


Se Borderliner på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBorderliner (Grenseland) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Borderliner (Grenseland) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Borderliner herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Borderliner (Grenseland) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Borderliner (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Borderliner

  1. Milmal - kl. 00:48, 07-03-2018:

    Hvordan kan det være, at The Sinner ikke er at finde på Netflix?

    Skriv kommentar