Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bordertown

Bordertown

02/02/2019 | Flixfilm

Se Bordertown på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ville Virtanen, Matleena Kuusniemi, Anu Sinisalo, Lenita Susi
Spilletid: 60 min
Land: Finland, France
Sprog: Finnish, Russian
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En talentfuld betjent tager et job i en lille by, så han kan bruge mere tid sammen med familien. Men inden længe bliver han viklet ind i et net af uhyggelige mordsager.


Se Bordertown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBordertown (Grænsebyen) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bordertown (Grænsebyen) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bordertown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bordertown (Grænsebyen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bordertown (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Bordertown

  1. Anne - kl. 12:09, 02-02-2018:

    Sindssyg god serie! Hvornår kommer fortsættelsen???

  2. Charlotte - kl. 19:27, 07-02-2019:

    Grænsebyen er super spændende og jeg glæder mig til sæson 3

    Skriv kommentar