Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bordertown

Bordertown

15/04/2016 | Flixfilm

Se Bordertown på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Gregory Nava
Skuespillere: Maya Zapata, Irineo Alvarez, Rene Rivera, Jennifer Lopez
Spilletid: 112 min
Land: USA, Mexico
Sprog: English, Spanish, Central American Indian languages
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: En journalist undersøger en bølge af mord på kvinder i en mexicansk grænseby og opdager, at de lokale myndigheder vil gøre alt for at mørklægge hændelserne.


Se Bordertown på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBordertown havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bordertown ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bordertown herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bordertown er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bordertown stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar