Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Borgen – Riget, Magten og Æren

Borgen – Riget, Magten og Æren

14/04/2022 | Flixfilm

Borgen – Riget, Magten og Æren på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Udenrigsminister Birgitte Nyborgs karriere kommer i fare, da en konflikt om olie i Grønland truer med at udvikle sig til en international krise.Se Borgen – Riget, Magten og Æren på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Borgen – Riget, Magten og Æren (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Borgen – Riget, Magten og Æren på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Borgen – Riget, Magten og Æren (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Borgen – Riget, Magten og Æren (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Borgen – Riget, Magten og Æren, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Borgen – Riget, Magten og Æren er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar