Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Borgen’ sæson 4 kommer snart på DR og Netflix

‘Borgen’ sæson 4 kommer snart på DR og Netflix

25/12/2021 | Flixfilm

borgen saeson 4 netflix

Foto: Danni Riddertoft.

Ved årsskiftet 2020, kunne Netflix afsløre i samarbejde med DR, at den anerkendte politiske tv-serie ‘Borgen’ vender tilbage med en fjerde sæson.

Nu er alle optagelser i hus og DR kan afsløre, at ‘Borgen’ sæson 4 får premiere den 13. februar 2022.

Den nye sæson, som har fået titlen ‘Riget, Magten og Æren’ kan ved premieredatoen kun ses hos DR, men umiddelbart efter at sidste afsnit har rullet over skærmen, bliver sæsonen tilgængelig på Netflix – over hele verden!

‘Borgen’ sæson 4 er på i alt 8 episoder, og med lidt hovedregning betyder det, at den nye sæson vil kunne streames hos Netflix i begyndelsen af april.

Artiklen fortsætter under annoncen

Birgitte Nyborg (Sidse Babett Knudsen) vender tilbage i ‘Borgen – Riget, Magten og Æren’, som nyudnævnt udenrigsminister, men Katrine Fønsmark (Birgitte Hjort Sørensen) er tilbage i journalistik som nyhedsredaktør for et stort nationalt tv-selskab.

Serien tager sit udgangspunkt, da et boreselskab pludselig finder olie i Grønland. En begivenhed, der bliver starten på det, der i løbet af seriens i alt otte afsnit udvikler sig til en international kamp om Arktis.

Det er altså nogle af de største politiske dagsordener i vores tid, der er omdrejningspunktet i den nye sæson, hvor kampen om magten er hårdere end nogensinde. Det mærker mange af seriens centrale figurer på egen krop, når de må sande, at ønsket om at bestemme, kan have en meget høj pris.

LÆS OGSÅ:   Adam McKay dropper Netflix-film med Robert Pattinson, Amy Adams og Robert Downey Jr.

Foruden Sidse Babett Knudsen som Birgitte Nyborg medvirker blandt andre Birgitte Hjort Sørensen, Mikkel Boe Følsgaard, Lars Knutzon, Lucas Lynggaard Tønnesen, Simon Bennebjerg, Johanne Louise Schmidt, Magnus Millang, Özlem Saglanmak og Lars Mikkelsen.

Pilou Asbæk, som medvirkede i den tre første sæsoner er dog ude af serien.

‘Borgen – Riget, Magten og Æren’ er skrevet af Adam Price og har Per Fly som konceptuerende instruktør.

De første tre sæsoner af ‘Borgen‘ kan streames på Netflix, mens sæson 4 kan ses på DR fra den 13. februar og vil kunne ses på Netflix, efter den er vist på DR.
Skriv kommentar