Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Borgen’ vender tilbage på Netflix og DR

‘Borgen’ vender tilbage på Netflix og DR

29/04/2020 | Flixfilm

Borgen vender tilbage på Netflix og DRI dag kan DR (Danmarks Radio) og Netflix annoncere, at den anerkendte tv-serie ‘Borgen’ vender tilbage med en fjerde sæson.

Det skriver de to mediemastodonter i en fælles pressemeddelelse.

De første tre sæsoner af serien vil blive tilgængelig på Netflix senere på året, mens de nye episoder af de kritikerroste politiske drama får premiere på streamingtjenesten i 2022.

De nye episoder af ‘Borgen’, der vises på DR før de kommer på Netflix over hele verden, genforener både det kreative team og skuespillere fra de tidligere sæsoner, såsom skaberen Adam Price, Sidse Babett Knudsen i hovedrollen som Birgitte Nyborg og Birgitte Hjort Sørensen i rollen som Katrine Fønsmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye sæson af ‘Borgen’ vil igen følge Birgitte Nyborg, hendes personale og medierne, der har fået i opgave at overvåge hende – nu i rollen som udenrigsminister.

Serien vil også følge Katrine Fønsmarks rejse, som efter at have arbejdet som Birgittes pressesekretær i nogen tid, nu er tilbage i journalistik som nyhedsredaktør for et stort nationalt tv-selskab.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'We Have a Ghost'

Christian Rank, dramadirektør i DR udtaler;

“‘Borgen’ er en unik dansk historie om det politiske og personlige drama, der udvikler sig omkring de mennesker, der regerer vores land. Vi er meget glade for, at vi i partnerskab med Netflix kan give Borgen og dens figurer en fortsættelse.”

Pilou Asbæk, som var i en bærende rolle i de tre første sæsoner forventes ikke at vende tilbage i den nye sæson, skriver DR.Skriv kommentar