Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Borgen

22/06/2020 | Flixfilm

Se Borgen på Netflix

Indspilningsår: 2010–2013
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sidse Babett Knudsen, Birgitte Hjort Sørensen, Emil Poulsen, Freja Riemann
Spilletid: 58 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: En chokerende udvikling i begivenhedernes gang gør Birgitte Nyborg til landets første kvindelige statsminister i dette banebrydende drama.


Se Borgen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBorgen (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 22. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Borgen (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Borgen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Borgen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Borgen (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar