Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Boris Becker: Der Spieler

Boris Becker: Der Spieler

30/11/2017 | Flixfilm

Se Boris Becker: Der Spieler på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Hans-Bruno Kammertöns, Michael Wech
Skuespillere: Boris Becker, Akshay Sharma
Spilletid: 80 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Tennisstjernen Boris Becker blev berømt, da han i en alder af 17 år vandt Wimbledon. Han bliver nu 50 år, og billeder fra et år i hans liv skildrer, hvad der siden skete.


Se Boris Becker: Der Spieler på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBoris Becker: Der Spieler (Boris Becker: Portræt af en spiller) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Boris Becker: Der Spieler (Boris Becker: Portræt af en spiller) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Boris Becker: Der Spieler herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Boris Becker: Der Spieler (Boris Becker: Portræt af en spiller) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boris Becker: Der Spieler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar