Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Boris Becker: Der Spieler

30/11/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Hans-Bruno Kammertöns, Michael Wech
Skuespillere: Boris Becker
Spilletid: 80 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDB-bedømmelse: 6.5

Resumé: Tennisstjernen Boris Becker blev berømt, da han i en alder af 17 år vandt Wimbledon. Han bliver nu 50 år, og billeder fra et år i hans liv skildrer, hvad der siden skete.


Se Boris Becker: Der Spieler på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Boris Becker: Der Spieler (Boris Becker: Portræt af en spiller) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Boris Becker: Der Spieler (Boris Becker: Portræt af en spiller) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Boris Becker: Der Spieler herunder:Fra premieredatoen (30. november, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Boris Becker: Der Spieler (Boris Becker: Portræt af en spiller) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Boris Becker: Der Spieler stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar