Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Born Beautiful

Born Beautiful

10/04/2020 | Flixfilm

Se Born Beautiful på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Perci M. Intalan
Skuespillere: Martin del Rosario, Paolo Ballesteros, Lou Veloso, Chai Fonacier
Spilletid: 96 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da hendes bedste ven dør, forsøger Barbs at genopfinde sig selv, indtil kærligheden får hende til at tvivle på sin sande identitet.

Born Beautiful havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Born Beautiful på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Born Beautiful ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Born Beautiful stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Born Beautiful, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Born Beautiful er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar