Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Born Free

Born Free

15/06/2014 | 1 kommentar

Se Born Free på Netflix

Indspilningsår: 1966
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktør: James Hill, Tom McGowan
Skuespillere: Virginia McKenna, Bill Travers, Geoffrey Keen, Peter Lukoye
Spilletid: 95 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Born Free er en sandfærdig filmatisering af Joy Adamsons bog om Elsa, den løve, som Adamson opfostrede fra unge og gjorde klar til et liv tilbage i naturen.


Se Born Free på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Born Free havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Born Free ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Born Free herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Born Free er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Born Free stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Born Free

  1. Sanne - kl. 22:27, 27-07-2016:

    Hej. Der står i på et tidspunkt har sendt filmen Born free den der handler om løven. Jeg kan ikke finde eller købe den nogle steder med danske undertekster kan i hjælpe mig??????

    Skriv kommentar