Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Born Free

Born Free

15/06/2014 | Flixfilm

Born Free på Netflix

Produktionsår: 1966
Genre: Adventure, Biography, Drama
Instruktion: James Hill, Tom McGowan
Skuespillere: Virginia McKenna, Bill Travers, Geoffrey Keen
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Swahili
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Born Free er en sandfærdig filmatisering af Joy Adamsons bog om Elsa, den løve, som Adamson opfostrede fra unge og gjorde klar til et liv tilbage i naturen.

Born Free havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Born Free på YouTube.Se Born Free på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Born Free ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Born Free stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Born Free, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Born Free er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Born Free

  1. Sanne - kl. 22:27, 27-07-2016:

    Hej. Der står i på et tidspunkt har sendt filmen Born free den der handler om løven. Jeg kan ikke finde eller købe den nogle steder med danske undertekster kan i hjælpe mig??????

Skriv kommentar