Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Born Free

15/06/2014 | 1 kommentar

Indspilningsår: 1966
Genre: Adventure, Drama, Family
Instruktør: James Hill, Tom McGowan
Skuespillere: Virginia McKenna, Bill Travers, Geoffrey Keen, Peter Lukoye
Spilletid: 95 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 7.3

Resumé: Born Free er en sandfærdig filmatisering af Joy Adamsons bog om Elsa, den løve, som Adamson opfostrede fra unge og gjorde klar til et liv tilbage i naturen.


Se Born Free på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Born Free havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Born Free ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Born Free herunder:Fra premieredatoen (15. juni, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Born Free er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Born Free stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til Born Free

  1. Sanne - kl. 22:27, 27-07-2016:

    Hej. Der står i på et tidspunkt har sendt filmen Born free den der handler om løven. Jeg kan ikke finde eller købe den nogle steder med danske undertekster kan i hjælpe mig??????

    Skriv kommentar