Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Born into Brothels: Calcutta’s Red Light Kids

Born into Brothels: Calcutta’s Red Light Kids

25/03/2014 | Flixfilm

Se Born into Brothels: Calcutta’s Red Light Kids på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne humoristiske og dybtfølte historie skildrer børns livskraft og magien ved kunst, der transformerer de unges liv på Calcuttas bordeller.

Born into Brothels: Calcutta’s Red Light Kids havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Born into Brothels: Calcutta’s Red Light Kids på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Born into Brothels: Calcutta’s Red Light Kids ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Born into Brothels: Calcutta’s Red Light Kids stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Born into Brothels: Calcutta’s Red Light Kids, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Born into Brothels: Calcutta’s Red Light Kids er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar