Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Born on the Fourth of July

Born on the Fourth of July

10/04/2020 | Flixfilm

Se Born on the Fourth of July på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Biography, Drama, War
Instruktør: Oliver Stone
Skuespillere: Tom Cruise, Bryan Larkin, Raymond J. Barry, Caroline Kava
Spilletid: 145 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Den amerikanske marinesoldat Ron Kovic vender hjem fra Vietnam lammet fra brystet og ned og er nu med til at protestere mod den krig, han selv tidligere var en del af.

Born on the Fourth of July (Født den 4. juli) havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Born on the Fourth of July på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Born on the Fourth of July (Født den 4. juli) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Born on the Fourth of July stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Born on the Fourth of July, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Born on the Fourth of July (Født den 4. juli) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar