Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Born Strong

Born Strong

31/12/2017 | Flixfilm

Se Born Strong på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Drama, Sport
Instruktør: Gary Cohen, Ross Hockrow
Skuespillere: Eddie Hall, Hafþór Júlíus Björnsson, Brian Shaw, Zyndrunas Savickas
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Fire 200 kg tunge giganter kæmper om førstepladsen ved Arnold Strongman Classic og giver et indblik i deres liv op til konkurrencen.


Se Born Strong på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBorn Strong havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Born Strong ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Born Strong herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Born Strong er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Born Strong stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar