Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Born Strong

Born Strong

31/12/2017 | Flixfilm

Se Born Strong på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Drama, Sport
Instruktør: Gary Cohen, Ross Hockrow
Skuespillere: Eddie Hall, Hafþór Júlíus Björnsson, Brian Shaw
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Fire 200 kg tunge giganter kæmper om førstepladsen ved Arnold Strongman Classic og giver et indblik i deres liv op til konkurrencen.

Born Strong havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Born Strong på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Born Strong ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Born Strong stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Born Strong, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Born Strong er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar