Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Born Strong

Born Strong

31/12/2017 | Flixfilm

Born Strong på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Drama, Sport
Instruktion: Gary Cohen, Ross Hockrow
Skuespillere: Eddie Hall, Hafþór Júlíus Björnsson, Brian Shaw
Spilletid: 85 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Fire 200 kg tunge giganter kæmper om førstepladsen ved Arnold Strongman Classic og giver et indblik i deres liv op til konkurrencen.

Born Strong havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Born Strong på YouTube.Se Born Strong på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Born Strong ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Born Strong stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Born Strong, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Born Strong er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar