Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Born to Be Free

Born to Be Free

01/04/2017 | Flixfilm

Se Born to Be Free på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary
Instruktør: Gayane Petrosyan
Skuespillere: Manos Krystalis
Spilletid: 74 min
Land: UK, Russia
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Denne dokumentar kaster lys over mishandlingen af havpattedyr og følger 18 hvidhvaler, der har været holdt i fangenskab i årevis.


Se Born to Be Free på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBorn to Be Free havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Born to Be Free ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Born to Be Free herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Born to Be Free er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Born to Be Free stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar