Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Born to Be Wild

Born to Be Wild

01/11/2017 | Flixfilm

Se Born to Be Wild på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Adventure, Comedy, Drama, Family
Instruktør: John Gray
Skuespillere: Wil Horneff, Jean Marie Barnwell, Helen Shaver, John C. McGinley
Spilletid: 100 min
Land: USA, Japan
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: En teenager knytter tætte bånd til en gorilla i morens dyrelaboratorium. Da der er usikkerhed om gorillaens fremtid, stikker drengen af med den.


Se Born to Be Wild på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBorn to Be Wild (Født vild) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Born to Be Wild (Født vild) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Born to Be Wild herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Born to Be Wild (Født vild) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Born to Be Wild stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar