Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Born To Raise Hell

Born To Raise Hell

02/11/2020 | Flixfilm

Se Born To Raise Hell på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Lauro David Chartrand-DelValle
Skuespillere: Steven Seagal, Dan Badarau, Darren Shahlavi, D. Neil Mark
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English, Romanian, Russian
IMDb-karakter: 4.4

Handling: I forbindelse med en efterforskning ender Interpol-agenten Robert "Bobby" Samuels i en magtkamp mellem den russiske mafia og en flok sigøjnergangstere.Se Born To Raise Hell på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Born To Raise Hell havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Born To Raise Hell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Born To Raise Hell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Born To Raise Hell stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar