Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Born To Raise Hell

Born To Raise Hell

02/11/2020 | Flixfilm

Born To Raise Hell på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Lauro David Chartrand-DelValle
Skuespillere: Steven Seagal, Dan Badarau, Darren Shahlavi
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English, Romanian, Russian
IMDb-karakter: 4.3

Handling: I forbindelse med en efterforskning ender Interpol-agenten Robert "Bobby" Samuels i en magtkamp mellem den russiske mafia og en flok sigøjnergangstere.

Born To Raise Hell havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Born To Raise Hell på YouTube.Se Born To Raise Hell på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Born To Raise Hell ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Born To Raise Hell stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Born To Raise Hell, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Born To Raise Hell er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar