Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Børne-serien VeggieTales indtager Netflix

Børne-serien VeggieTales indtager Netflix

21/10/2014 | Flixfilm

veggietales børn netflixFra 26. november kommer den populære kristne serie VeggieTales in the House på Netflix Danmark. Serien byder på helt nye afsnit med de talende og sjove grøntsager. Se et klip fra den nye serie nederst.

VeggieTales in the House er en ny computer-animeret serie på dansk hvor hvert afsnit er på 11 minutter. I serien kommer man på opdagelse med tomaten Bob, agurken Larry, aspargesen Junior og alle deres skøre grønsagsvenner i nye områder af deres forunderlige hus, hvor de oplever fantastiske og spændende eventyr.

Serien er perfekt til småbørnsfamilier da den fletter gode moralske værdier ind på en sjov og spændende måde og byder på iørefaldende, originale sange i hver episode.

Figurerne fra VeggieTales er ikke så udbredte i Danmark, men i oprindelseslandet USA er det en kæmpe franchise hvor der både er lavet tøj, computerspil, musik-albums, legetøj og plantefrø med de finurlige grøntsager.

LÆS OGSÅ   Udvalgte Netflix-medlemmer får nye funktioner

Artiklen fortsætter under annoncen

VeggieTales in the House er i øvrigt den første af en række nye eksklusive animations-serier som Netflix har udviklet i samarbejde med DreamWorks Animation. Senere på året kommer der også en ny serie med Kong Julian fra Madagascar i hovedrollen og til næste år har en serie med Den Bestøvlede Kat fra Shrek premiere på Netflix.

Se VeggieTales in the House på Netflix Danmark fra 26. november.Skriv kommentar