Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Børnefødselsdag med Netflix

Børnefødselsdag med Netflix

16/09/2017 | Flixfilm

Har du svært ved at finde på den perfekte børnefødselsdag? Fortvivl ikke for streamingtjenesten Netflix har løsningen til hvorledes børnenes fødselsdagsdrømme bliver til virkelighed.

Selvom at det er børnene, der er i centrum til fødselsdag, så ved Netflix, at de sande helte på den store dag er forældrene, som kæmper med at stable den perfekte fødselsdag på benene.

Netflix kan derfor sige “tillykke” til forældrene, da streamingtjenesten netop har lanceret 14 fødselsdagsvideoer, hvor børnenes yndlingskarakterer som Pokémon, LEGO Friends, Beat Bugs, Skylanders m.m. er klar til at synge for børnene hvilket gør forældrenes fejring meget nemmere.

Med dette nye “fødselsdags-hack”, kan forældre blot trykke “afspil” og børnenes yndlingsfigurer vil dukke op og synge en speciel fødselsdagshilsen, der kun er lavet til dem (eller det tror børnene).

Artiklen fortsætter under annoncen

De 14 fødselsdagssange på Netflix kan findes her;

Barbie: Tillykke med fødselsdagen
Beat Bugs: Tillykke med fødselsdagen
Dinotrux: Tillykke med fødselsdagen
Hil Kong Julien: Tillykke med fødselsdagen
Legenderne: Tillykke med fødselsdagen
LEGO Ninjago: Masters of Spinjitzu: Tillykke med fødselsdagen
LEGO: Friends: Tillykke med fødselsdagen
Luna Petunia: Tillykke med fødselsdagen
My Little Pony: Tillykke med fødselsdagen
Ordlege: Tillykke med fødselsdagen
Pokémon: Tillykke med fødselsdagen
Project Mc²: Tillykke med fødselsdagen
Skylanders Academy: Tillykke med fødselsdagen
Troldejægerne: Tillykke med fødselsdagen

LÆS OGSÅ   Nye mobilspil på Netflix i januar

Med disse fødselsdagshilsener har Netflix taget fødselsdagen til et helt nyt niveau og gjort det nemmere for forældre, at give deres børn en speciel og mindeværdig dag.

Det er ikke første gang, at Netflix har lavet underholdning, som har til formål, at gøre livet nemmere for forældre. Ved årsskiftet lavede Netflix også nedtællingsvideoer således forældre kunne fejre det nytåret med deres børnene inden uret oprigtigt slog 24.

Men hvorvidt danske børne lader sig narre af ovenstående fødselsdagshilsener og nytårsvideoer melder historien intet om. Det vil tiden vise.Skriv kommentar