Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bottersnikes & Gumbles

Bottersnikes & Gumbles

24/03/2017 | Flixfilm

Se Bottersnikes & Gumbles på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ray Chase, Robbie Daymond, Tara Sands
Spilletid: 11 min
Land: USA, UK, Australia
Sprog: English, French, German, Mandarin, Spanish
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Gumblingerne elsker at lege og have det sjovt – og holder sig langt væk fra de ildelugtende bumlerikker, som bor på en nærliggende skrotplads.


Se Bottersnikes & Gumbles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBottersnikes & Gumbles (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bottersnikes & Gumbles (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bottersnikes & Gumbles herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bottersnikes & Gumbles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bottersnikes & Gumbles (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar