Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bottersnikes & Gumbles

Bottersnikes & Gumbles

24/03/2017 | Flixfilm

Bottersnikes & Gumbles på Netflix

Produktionsår: 2015–
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Robbie Daymond, Ray Chase, Tara Sands
Spilletid: 11 min
Land: United States, United Kingdom, Australia
Sprog: English, French, German, Mandarin, Spanish
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Gumblingerne elsker at lege og have det sjovt – og holder sig langt væk fra de ildelugtende bumlerikker, som bor på en nærliggende skrotplads.

Bottersnikes & Gumbles (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Bottersnikes & Gumbles på YouTube.Se Bottersnikes & Gumbles på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Bottersnikes & Gumbles (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bottersnikes & Gumbles (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bottersnikes & Gumbles, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bottersnikes & Gumbles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar