Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bottersnikes & Gumbles

Bottersnikes & Gumbles

24/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Bottersnikes & Gumbles på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ray Chase, Robbie Daymond, Tara Sands
Spilletid: 11 min
Land: USA, UK, Australia
Sprog: English, French, German, Mandarin, Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Gumblingerne elsker at lege og have det sjovt – og holder sig langt væk fra de ildelugtende bumlerikker, som bor på en nærliggende skrotplads.


Se Bottersnikes & Gumbles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Bottersnikes & Gumbles (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bottersnikes & Gumbles (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bottersnikes & Gumbles herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bottersnikes & Gumbles er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bottersnikes & Gumbles (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar