Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bottled Life

Bottled Life

01/07/2014 | Flixfilm

Se Bottled Life på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Adventure, Drama
Instruktør: Urs Schnell
Skuespillere: Peter Brabeck, Res Gehriger, Hanspeter Müller
Spilletid: 90 min
Land: Switzerland, Germany
Sprog: German, English, Swiss German, Arabic, Urdu
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Journalisten Res Gehriger afslører, hvordan schweiziske Nestlé har udplyndret verdens vandressourcer i profittens navn.


Se Bottled Life på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBottled Life havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bottled Life ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bottled Life herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bottled Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bottled Life stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar