Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bottom of the World

Bottom of the World

19/04/2017 | Flixfilm

Se Bottom of the World på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Richard Sears
Skuespillere: Jena Malone, Douglas Smith, Ted Levine, Tamara Duarte
Spilletid: 85 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Det unge par Alex og Scarlett er på vej til en ny start i Los Angeles, da de foretager et stop i en søvnig lille by, som fordrejer deres virkelighed.


Se Bottom of the World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBottom of the World havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bottom of the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bottom of the World herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bottom of the World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bottom of the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar