Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Boulevard des assassins

Boulevard des assassins

27/03/2022 | Flixfilm

Boulevard des assassins på Netflix

Produktionsår: 1982
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Boramy Tioulong
Skuespillere: Victor Lanoux, Jean-Louis Trintignant, Marie-France Pisier
Spilletid: 102 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Efter en rodet skilsmisse tager en forfatter på ferie ved den franske riviera, hvor han beslutter at undersøge en række mystiske hændelser.

Boulevard des assassins havde premiere på Netflix Danmark den 27. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Boulevard des assassins på YouTube.Se Boulevard des assassins på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Boulevard des assassins ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boulevard des assassins stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Boulevard des assassins, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Boulevard des assassins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar