Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bounty Killer

Bounty Killer

15/04/2014 | Flixfilm

Se Bounty Killer på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Henry Saine
Skuespillere: Matthew Marsden, Kristanna Loken, Christian Pitre, Barak Hardley
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Der er gået 20 år, siden virksomhederne overtog verdens regeringer. En gruppe søger hævn ved at udstede dødsdomme over alle forbrydere i jakkesæt.


Se Bounty Killer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBounty Killer havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bounty Killer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bounty Killer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bounty Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bounty Killer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar