Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Boushkash

Boushkash

15/04/2020 | Flixfilm

Se Boushkash på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Ahmed Yousry, Hazem Fouda(co-director)
Skuespillere: Mohammed Saad, Zeina, Ezzat Abu Auf, Edward
Spilletid: 120 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En tidligere målmand, der nu er talentspejder, tager på et vildt eventyr for at rekruttere spillere til egyptiske fodboldklubber.Se Boushkash på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Boushkash havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Boushkash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Boushkash:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Boushkash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boushkash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar