Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Boushkash

Boushkash

15/04/2020 | Flixfilm

Boushkash på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Roudaina Hatoum, Ahmed Yousry, Hazem Fouda
Skuespillere: Muhammad Sad, Zeina, Izzat Abu-Of
Spilletid: 120 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 5.3

Handling: En tidligere målmand, der nu er talentspejder, tager på et vildt eventyr for at rekruttere spillere til egyptiske fodboldklubber.

Boushkash havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Boushkash på YouTube.Se Boushkash på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Boushkash ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boushkash stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Boushkash, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Boushkash er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar