Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bowie: The Man Who Changed the World

Bowie: The Man Who Changed the World

15/05/2017 | Flixfilm

Se Bowie: The Man Who Changed the World på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: Sonia Anderson
Skuespillere: David Bowie, Angie Bowie, Breege Collins, Mary Finnigan
Spilletid: 85 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Få et kig bag om David Bowies utrolige indflydelse på musik, kunst og kultur igennem interviews med nogle af de mennesker, der kendte ham bedst.


Se Bowie: The Man Who Changed the World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBowie: The Man Who Changed the World havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Bowie: The Man Who Changed the World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Bowie: The Man Who Changed the World herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Bowie: The Man Who Changed the World er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bowie: The Man Who Changed the World stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar