Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Boy Erased

Boy Erased

10/09/2020 | Flixfilm

Se Boy Erased på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Joel Edgerton
Skuespillere: Lucas Hedges, Nicole Kidman, Russell Crowe, Madelyn Cline
Spilletid: 115 min
Land: Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: En ung mand, der bliver sendt i omvendelsesterapi af sine religiøse forældre, kæmper for at forene sin seksualitet med sin families kristne overbevisning.


Se Boy Erased på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Boy Erased havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Boy Erased ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Boy Erased:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Boy Erased er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boy Erased stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar