Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Boy from the Blaze

Boy from the Blaze

01/05/2023 | Flixfilm

Boy from the Blaze på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have overlevet en forfærdelig brand håndterer teenageren Aleixo Paz sin smerte gennem sangskrivning. I denne dokumentar indtager han scenen for første gang.Se Boy from the Blaze på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Boy from the Blaze havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Boy from the Blaze på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Boy from the Blaze ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boy from the Blaze stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Boy from the Blaze, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Boy from the Blaze er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar