Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Boy Missing

Boy Missing

19/06/2019 | Flixfilm

Boy Missing på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Crime
Instruktion: Charlotte Berlin, Leif Lindblom
Skuespillere: Eva Röse, Allan Svensson, Peter Perski, Ulf Friberg
Spilletid: 90 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, Russian, English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En advokat tager loven i egen hånd, da hendes søn bliver kidnappet og senere bliver fundet traumatiseret. Det sætter gang i begivenheder, der løber løbsk.

Boy Missing havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Boy Missing på YouTube.Se Boy Missing på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Boy Missing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boy Missing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Boy Missing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Boy Missing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar