Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Boy Missing

Boy Missing

19/06/2019 | Flixfilm

Se Boy Missing på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Crime
Instruktør: Charlotte Berlin, Leif Lindblom
Skuespillere: Eva Röse, Allan Svensson, Peter Perski, Ulf Friberg
Spilletid: 90 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, Russian, English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En advokat tager loven i egen hånd, da hendes søn bliver kidnappet og senere bliver fundet traumatiseret. Det sætter gang i begivenheder, der løber løbsk.Se Boy Missing på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Boy Missing havde premiere på Netflix Danmark den 19. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Boy Missing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Boy Missing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boy Missing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar