Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Boyhood’-instruktørs nye Netflix-film har fået en trailer

‘Boyhood’-instruktørs nye Netflix-film har fået en trailer

08/03/2022 | Flixfilm

Apollo 10 ½ A Space Age Childhood netflix film

‘Apollo 10 ½: A Space Age Childhood’ er det mundrette navn på den anerkendte instruktør Richard Linklater seneste film, som får eksklusiv premiere på streamingtjenesten Netflix.

Richard Linklater står blandt bag den Oscar-vindende ‘Boyhood’, samt ‘Dazed and Confused’ og den anmelderroste ‘A Scanner Darkly’.

Sidstnævnte film er værd at bide mærke i for ‘Apollo 10 ½: A Space Age Childhood’ er udviklet med samme unikke animation.

Se trailer til ‘Apollo 10 ½: A Space Age Childhood’ nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen fortæller historien om den første månelanding i sommeren 1969 fra to perspektiver – astronauten, der har tankerne fokuseret på det triumferende øjeblik og et barn, der vokser op i Houston, Texas, som har sine egne intergalaktiske drømme.

Med inspiration fra den Oscar-nominerede filmskaber Richard Linklaters eget liv, er ‘Apollo 10 ½: A Space Age Childhood’ et øjebliksbillede af det amerikanske liv i 1960’erne, der byder på lige dele coming-of-age, samfundskritik og fantasifuldt eventyr.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 38 – 2023)

På rollelisten finder man blandt andet Jack Black, Zachary Levi, Milo Coy, Lee Eddy, Bill Wise, Natalie L’Amoreaux, Josh Wiggins, Sam Chipman, Jessica Brynn Cohen og Danielle Guilbot.

Som det også var tilfældet med ‘A Scanner Darkly’ fra 2006, så er ‘Apollo 10 ½: A Space Age Childhood’ først blevet optaget på helt normal vis hvorefter man har animeret ovenpå optagelserne. Det er hvad der giver filmen sin unikke karakter.

Se ‘Apollo 10 ½: A Space Age Childhood’ på Netflix Danmark fra den 1. april.
Skriv kommentar