Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Boyhood

16/05/2021 | Flixfilm

Boyhood på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama
Instruktion: Richard Linklater
Skuespillere: Ellar Coltrane, Patricia Arquette, Ethan Hawke
Spilletid: 165 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish, Ukrainian
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Efter deres skilsmisse fortsætter et forældrepar med at være fælles om at hjælpe deres søn gennem barndommen, puberteten og ind i voksenlivet.

Boyhood havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Boyhood på YouTube.Se Boyhood på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Boyhood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boyhood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Boyhood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Boyhood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar