Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Boys Over Flowers

Boys Over Flowers

01/06/2020 | Flixfilm

Se Boys Over Flowers på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hye-Sun Ku, Min-Ho Lee, Hyun-joong Kim, Bum Kim
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Den beskedne gymnasiepige Jan-di siger fra over for – og falder til sidst for – en forkælet overklassedreng, som er med i skolens populæreste klike.


Se Boys Over Flowers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Boys Over Flowers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Boys Over Flowers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Boys Over Flowers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Boys Over Flowers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boys Over Flowers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar