Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Boyz N the Hood

Boyz N the Hood

01/11/2020 | Flixfilm

Se Boyz N the Hood på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Crime, Drama
Instruktør: John Singleton
Skuespillere: Hudhail Al-Amir, Lloyd Avery II, Angela Bassett, Miya McGhee
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En gymnasieelev i det sydlige L.A. kæmper for at gøre sin far tilfreds, samtidig med at han prøver at navigere sikkert gennem et samfund præget stoffer, vold og racisme.

Boyz N the Hood havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Boyz N the Hood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Boyz N the Hood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boyz N the Hood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Boyz N the Hood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Boyz N the Hood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar