Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Boyz N the Hood

Boyz N the Hood

15/06/2014 | Ingen kommentarer

Se Boyz N the Hood på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Crime, Drama
Instruktør: John Singleton
Skuespillere: Hudhail Al-Amir, Lloyd Avery II, Angela Bassett, Miya McGhee
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: En gymnasieelev i det sydlige L.A. kæmper for at gøre sin far tilfreds, samtidig med at han prøver at navigere sikkert gennem et samfund præget stoffer, vold og racisme.


Se Boyz N the Hood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Boyz N the Hood havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Boyz N the Hood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Boyz N the Hood herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Boyz N the Hood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Boyz N the Hood stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar