Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brad Paisley’s Comedy Rodeo

Brad Paisley’s Comedy Rodeo

15/08/2017 | Flixfilm

Se Brad Paisley’s Comedy Rodeo på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tim McGraw, Carrie Underwood, Brad Paisley, Chris Harrison
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 8.6

Beskrivelse: Countrymusikeren Brad Paisley er vært for en aften i musikken og latterens tegn med komikerne Nate Bargatze, John Heffron, Jon Reep, Sarah Tiana og Mike E. Winfield.


Se Brad Paisley’s Comedy Rodeo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBrad Paisley’s Comedy Rodeo havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brad Paisley’s Comedy Rodeo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Brad Paisley’s Comedy Rodeo:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brad Paisley’s Comedy Rodeo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brad Paisley’s Comedy Rodeo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar