Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brad Paisley’s Comedy Rodeo

Brad Paisley’s Comedy Rodeo

15/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Brad Paisley’s Comedy Rodeo på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Short, Musical
Instruktør: Jason Alexander
Skuespillere: Brad Paisley, Jason Alexander, Estelle Harris, Maureen McCormick
Spilletid: 6 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Countrymusikeren Brad Paisley er vært for en aften i musikken og latterens tegn med komikerne Nate Bargatze, John Heffron, Jon Reep, Sarah Tiana og Mike E. Winfield.


Se Brad Paisley’s Comedy Rodeo på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Brad Paisley’s Comedy Rodeo havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brad Paisley’s Comedy Rodeo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brad Paisley’s Comedy Rodeo herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brad Paisley’s Comedy Rodeo er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brad Paisley’s Comedy Rodeo stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar