Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Bradley Coopers stærkt imødesete ‘Maestro’ får premieredato og teaser

Bradley Coopers stærkt imødesete ‘Maestro’ får premieredato og teaser

16/08/2023 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop løftet sløret for den første teaser og premieredatoen på den stærkt imødesete film ‘Maestro’, skabt af Bradley Cooper.

Cooper, som er forfatter, instruktør og hovedrolleindehaver, spiller den forelskede komponist Leonard Bernstein i ‘Maestro’, som produceres af Martin Scorsese og Steven Spielberg.

Dette markerer Bradley Coopers andet filmprojekt som instruktør siden hans arbejde på ‘A Star is Born’ fra 2018, der vandt en Oscar.

Se den første teaser til dramaet nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Maestro’ fortæller den episke og komplekse kærlighedshistorie mellem Leonard Bernstein og Felicia Montealegre Cohn Bernstein (spillet af Carey Mulligan) – en historie, der strækker sig over mere end 30 år.

Leonard Bernstein, bedst kendt for sin musik til Broadway-musicalen ‘West Side Story’ og den klassiske Marlon Brando-film ‘On the Waterfront’, indgik ægteskab med skuespillerinden i 1951 og fik tre børn med hende. Parret tilbragte tid både i New York og Connecticut.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 36 – 2023)

Deres dynamik blev kompliceret af de affærer, han havde gennem årene, både med mænd og kvinder, selvom de blev udført med Felicias vidende samtykke.

På et tidspunkt var de adskilt i et år, men de forblev sammen indtil Felicias død i 1978.

Udover Bradley Cooper og Carey Mulligan medvirker også Matt Bomer, Maya Hawke, Sarah Silverman, Josh Hamilton, Scott Ellis, Gideon Glick, Sam Nivola, Alexa Swinton og Miriam Shor.

Manuskriptet til ‘Maestro’ er skrevet af Bradley Cooper i samarbejde med Josh Singer, der tidligere vandt en Oscar for ‘Spotlight’.

‘Maestro’ får verdenspremiere på Venedig Film Festival, efterfulgt af visninger på det store lærred i udvalgte biografer omkring den 22. november.

Filmen kan streames på Netflix Danmark fra den 20. december.
Skriv kommentar