Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brahman Naman

Brahman Naman

07/07/2016 | Flixfilm

Se Brahman Naman på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Qaushiq Mukherjee
Skuespillere: Shashank Arora, Tanmay Dhanania, Chaitanya Varad, Vaishwath Shankar
Spilletid: 95 min
Land: India, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: I denne hyldest til 80'ernes sexfikserede ungdomskomedier følger vi et quizgeni, som ved næsten alt – bortset fra hvordan man snakker med kvinder.


Se Brahman Naman på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBrahman Naman havde premiere på Netflix Danmark den 7. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brahman Naman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brahman Naman herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brahman Naman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brahman Naman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar