Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brain on Fire

Brain on Fire

01/08/2020 | Flixfilm

Brain on Fire på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Gerard Barrett
Skuespillere: Chloë Grace Moretz, Thomas Mann, Richard Armitage
Spilletid: 88 min
Land: United States, Canada, Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En ung journalist fra New York, der lider af krampeanfald, psykoser og hukommelsestab, konsulterer den ene læge efter den anden for at få en diagnose.

Brain on Fire havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brain on Fire på YouTube.Se Brain on Fire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brain on Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brain on Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brain on Fire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brain on Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar