Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brain on Fire

Brain on Fire

01/08/2020 | Flixfilm

Se Brain on Fire på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Gerard Barrett
Skuespillere: Chloë Grace Moretz, Thomas Mann, Richard Armitage, Carrie-Anne Moss
Spilletid: 88 min
Land: USA, Canada, Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En ung journalist fra New York, der lider af krampeanfald, psykoser og hukommelsestab, konsulterer den ene læge efter den anden for at få en diagnose.


Se Brain on Fire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Brain on Fire havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brain on Fire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Brain on Fire:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brain on Fire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brain on Fire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar