Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brainchild

Brainchild

02/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Brainchild på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nate Washburn
Spilletid: N/A
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDB-bedømmelse: 6.6

Resumé: Den videnskab, du er omgivet af hver dag – i form af bakterier, følelser, sociale medier og mere – bliver forklaret på en måde, man kan forholde sig til.


Se Brainchild på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Brainchild (Din utrolige verden) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brainchild (Din utrolige verden) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brainchild herunder:Fra premieredatoen (2. november, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Brainchild (Din utrolige verden) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Brainchild (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore