Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brainchild

Brainchild

02/11/2018 | Flixfilm

Se Brainchild på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Documentary, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sahana Srinivasan, Alie Ward, Gary T. Carlin
Spilletid: 30 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Den videnskab, du er omgivet af hver dag – i form af bakterier, følelser, sociale medier og mere – bliver forklaret på en måde, man kan forholde sig til.


Se Brainchild på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBrainchild (Din utrolige verden) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 2. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brainchild (Din utrolige verden) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brainchild herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brainchild (Din utrolige verden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brainchild (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar