Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Brake

01/06/2014 | Flixfilm

Se Brake på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Thriller
Instruktør: Gabe Torres
Skuespillere: Stephen Dorff, Chyler Leigh, JR Bourne, Tom Berenger
Spilletid: 92 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Secret Service-agenten Jeremy Reins vågner op i bagagerummet på en bil med terrorister, som leder efter præsidentens hemmelige bunker.


Se Brake på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBrake havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brake ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brake herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brake er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brake stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar