Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Bram Stoker’s Dracula

Bram Stoker’s Dracula

18/02/2015 | Flixfilm

Se Bram Stoker’s Dracula på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Sinead O'Brien
Skuespillere: Noel Dobbs, Maria Doyle Kennedy, Roy Foster, Christopher Frayling
Spilletid: 52 min
Land: Ireland
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Da Dracula tager til London for at lede efter en kvinde, der ligner hans afdøde kone, beslutter vampyrjægeren dr. Van Helsing sig for at stoppe ham.

Bram Stoker’s Dracula havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Bram Stoker’s Dracula på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Bram Stoker’s Dracula ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Bram Stoker’s Dracula stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Bram Stoker’s Dracula, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Bram Stoker’s Dracula er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar