Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brand New Cherry Flavor

Brand New Cherry Flavor

13/08/2021 | Flixfilm

Brand New Cherry Flavor på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rosa Salazar, Catherine Keener, Eric Lange
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En filmproducent drager til Hollywood i starten af 1990'erne for at lave sin film, men falder ned i et hallucinatorisk kaninhul med sex, magi, hævn – og killinger.

Brand New Cherry Flavor (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brand New Cherry Flavor på YouTube.Se Brand New Cherry Flavor på NetflixAnmeldelse: Brand New Cherry Flavor - sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brand New Cherry Flavor (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brand New Cherry Flavor (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brand New Cherry Flavor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brand New Cherry Flavor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar