Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brandmand Sam – Den store skovbrand

Brandmand Sam – Den store skovbrand

03/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Brandmand Sam – Den store skovbrand på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Norman Price og hans ven, Derek, er ved et uheld skyld i en voldsom naturbrand, der truer Pontypandy. Sam overvejer et tilbud om at forlade Pontypandy.


Se Brandmand Sam – Den store skovbrand på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Brandmand Sam – Den store skovbrand havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brandmand Sam – Den store skovbrand ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brandmand Sam – Den store skovbrand herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brandmand Sam – Den store skovbrand er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brandmand Sam – Den store skovbrand stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar