Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brandmand Sam – Den store skovbrand

Brandmand Sam – Den store skovbrand

03/11/2014 | Ingen kommentarer

Se Brandmand Sam – Den store skovbrand på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Norman Price og hans ven, Derek, er ved et uheld skyld i en voldsom naturbrand, der truer Pontypandy. Sam overvejer et tilbud om at forlade Pontypandy.


Se Brandmand Sam – Den store skovbrand på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Brandmand Sam – Den store skovbrand havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brandmand Sam – Den store skovbrand ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brandmand Sam – Den store skovbrand herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brandmand Sam – Den store skovbrand er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brandmand Sam – Den store skovbrand stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar