Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brandvägg

Brandvägg

01/02/2020 | Flixfilm

Se Brandvägg på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Mens en gnaven betjent kæmper med sin egen sygdom, opdager han, at nogle af hans sager muligvis har en forbindelse, der kan påvirke hele verden.


Se Brandvägg på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBrandvägg (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brandvägg (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brandvägg herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brandvägg er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brandvägg (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar