Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Brasilianer bliver Pablo Escobar i ny Netflix-serie

Brasilianer bliver Pablo Escobar i ny Netflix-serie

21/03/2014 | Flixfilm

pablo escobar narcos netflixStreamingtjenesten Netflix har i længere tid været i gang med planlægningen af Narcos, som er en ny original serie om den colombianske narkohandler Pablo Escobar og nu kan The Hollywood Reporter afsløre hvem der har fået den eftertragtet rolle som narkobaronen. Rollen er tilfaldet en af Brasiliens største filmstjerner; Wagner Moura.

Der er nok ikke mange der vil nikke genkendende til navnet, men Wagner Moura har også gjort sig mest bemærket i hjemlandet Brasilien. Dog fik han sidste år et internationalt gennembrud med filmen Elysium hvor han spillede overfor bl.a. Matt Damon og Jodie Foster. Wagner Moura er også kendt for rollen som Lt. Colonel Nascimento i de anmelderroste krimifilm Elite Squad og Elite Squad: The Enemy Within. En rolle som belønnede ham med flere film-priser og nomineringer.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

Der er ikke sluppet mange informationer ud omkring serien handling, men den skulle fortælle Pablo Escobar livshistorie. Jose Padilha (RoboCop, 2014) er blevet tildelt instruktørrollen mens manuskriptforfatterne Doug Miro og Carlo Bernard (Sorcerer’s Apprentice) er blevet tilknyttet serien. Herudover er Eric Newman (Children of Men) blevet executive producer.

Hvornår serien Narcos får premiere på Netflix vides ikke, men rygter fortæller, at serien skulle komme inden årets udgang eller i starten af 2015. Der er indtil videre planlagt én sæson på 13 afsnit.

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar