Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Dystopiske ‘3%’ vender tilbage med 3. sæson

Dystopiske ‘3%’ vender tilbage med 3. sæson

05/06/2018 | Flixfilm

Den brasilianske Netflix-serie ‘3%’, som er en post-apokalyptisk serie om 3% af befolkningen, der overlever grusomme tests og stilles en bedre fremtid i udsigt, har fået grønt lys til en tredje sæson.

Det oplyser streamingtjenesten Netflix, der samtidig har uploadet en kort teaser, som bekræfter udmeldingen. Teaseren kan ses nederst i artiklen.

Annonceringen om sæson 3 kommer kun lige lidt over en måned efter at anden sæson havde premiere på Netflix Danmark den 27. april 2018.

Anmelder Frederikke Goth Fra Flixfilm.dk anmeldte ‘3%’ sæson 2 og kvitterede med 4 stjerner;

Artiklen fortsætter under annoncen

“Anden sæson af brasilianske ‘3%’ er uden de opfindsomme konkurrencer, men er til gengæld spækket med moralske spørgsmål og udfordringer. De første episoder er sløve i betrækket, men hold ud – spændingen fra sæson 1 vender tilbage,” skriver Frederikke i anmeldelsen, som kan læses her: Anmeldelse: ‘3%’ – sæson 2.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Prayers for the Stolen'

‘3%’ handler om en verden ude i fremtiden, som er opdelt i ødelæggelse og velstand. Alle mennesker i ‘Inland’ har en chance for at leve et bedre liv i ‘Offshore’, men først skal de igennem en grusom og unfair proces, hvor kun 3% af dem består og overlever.

Serien er instrueret af den Oscar-nominerede Cesar Charlone (City of God, Blindness), mens hovedrollerne spilles af João Miguel (Estômago) og Bianca Comparato (Avenida Brasil) og Zezé Motta (Chica da Silva).

Se ‘3%‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 får premiere i 2019.    Skriv kommentar