Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brasslands

Brasslands

01/01/2015 | Flixfilm

Brasslands på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Alison Brockhouse, Bryan Chang, Sara Huneke
Skuespillere: Emerson Hawley, Dejan Petrovic
Spilletid: 84 min
Land: United States, Serbia and Montenegro
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Denne dokumentar fanger magien fra verdens største trompetfestival set med amerikanske, serbiske og roma-konkurrencedeltageres øjne.

Brasslands havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brasslands på YouTube.Se Brasslands på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brasslands ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brasslands stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brasslands, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brasslands er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar