Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brave Blue World: Racing to Solve Our Water Crisis

Brave Blue World: Racing to Solve Our Water Crisis

21/10/2020 | Flixfilm

Brave Blue World: Racing to Solve Our Water Crisis på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar ser på nytænkning – fra genanvendelse til energifremstilling – på tværs af fem kontinenter med det mål at skabe et bæredygtigt vandforbrug i fremtiden.

Brave Blue World: Racing to Solve Our Water Crisis (Kapløbet om at løse vores vandkrise) havde premiere på Netflix Danmark den 21. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brave Blue World: Racing to Solve Our Water Crisis på YouTube.Se Brave Blue World: Racing to Solve Our Water Crisis på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Brave Blue World: Racing to Solve Our Water Crisis (Kapløbet om at løse vores vandkrise) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brave Blue World: Racing to Solve Our Water Crisis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brave Blue World: Racing to Solve Our Water Crisis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brave Blue World: Racing to Solve Our Water Crisis (Kapløbet om at løse vores vandkrise) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar