Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brave Miss World

Brave Miss World

18/02/2018 | Flixfilm

Se Brave Miss World på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography, Drama, News
Instruktør: Cecilia Peck
Skuespillere: Linor Abargil, Aliza Abargil, Jackie Abargil, Alison Botha
Spilletid: 88 min
Land: USA, Israel
Sprog: English, Italian, Hebrew
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Uger før hun blev Miss World, blev Linor Abargil voldtaget. Hun fortæller verden sin inspirerende, sande historie i denne Emmy-nominerede dokumentar.

Brave Miss World (Collection) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.



Se Brave Miss World på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Brave Miss World (Collection) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brave Miss World (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brave Miss World, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brave Miss World (Collection) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar