Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brave Miss World

Brave Miss World

29/05/2014 | Ingen kommentarer

Se Brave Miss World på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Biography, Drama, News
Instruktør: Cecilia Peck
Skuespillere: Linor Abargil, Morgan Carpenter, Joan Collins, Fran Drescher
Spilletid: 88 min
Land: USA, Israel
Sprog: English, Italian, Hebrew
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: Få uger før hun skulle krones, blev Miss World, Linor Abargil, bortført og voldtaget. Hun vendte sit traume til en fortælling om håb, som hun deler med hele verden.


Se Brave Miss World på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Brave Miss World havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brave Miss World ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brave Miss World herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brave Miss World er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brave Miss World stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar