Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Braveheart

Braveheart

15/11/2017 | Flixfilm

Se Braveheart på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Biography, Drama, History, War
Instruktør: Mel Gibson
Skuespillere: James Robinson, Sean Lawlor, Sandy Nelson, James Cosmo
Spilletid: 178 min
Land: USA
Sprog: English, French, Latin, Scottish Gaelic, Italian
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: Den skotske kriger William Wallace dræber nogle soldater, som tilhører den lokale engelske herremand. Herefter følger et stort oprør.


Se Braveheart på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBraveheart havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Braveheart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Braveheart herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Braveheart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Braveheart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar