Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brawl in Cell Block 99

Brawl in Cell Block 99

16/11/2022 | Flixfilm

Brawl in Cell Block 99 på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: S. Craig Zahler
Skuespillere: Vince Vaughn, Jennifer Carpenter, Don Johnson
Spilletid: 132 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En tidligere boksers job er at levere narko, men da en mislykket handel sender ham i fængsel, må han ty til vold for at beskytte sin kone og sit ufødte barn.Se Brawl in Cell Block 99 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Brawl in Cell Block 99 havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Brawl in Cell Block 99 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Brawl in Cell Block 99 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brawl in Cell Block 99 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Brawl in Cell Block 99, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Brawl in Cell Block 99 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar