Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brawl in Cell Block 99

Brawl in Cell Block 99

08/10/2019 | Ingen kommentarer

Se Brawl in Cell Block 99 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktør: S. Craig Zahler
Skuespillere: Vince Vaughn, Jennifer Carpenter, Don Johnson, Udo Kier
Spilletid: 132 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: En tidligere boksers job er at levere narko, men da en mislykket handel sender ham i fængsel, må han ty til vold for at beskytte sin kone og sit ufødte barn.


Se Brawl in Cell Block 99 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Brawl in Cell Block 99 havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brawl in Cell Block 99 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brawl in Cell Block 99 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brawl in Cell Block 99 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brawl in Cell Block 99 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar