Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Brawl in Cell Block 99

Brawl in Cell Block 99

08/10/2019 | Flixfilm

Se Brawl in Cell Block 99 på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: S. Craig Zahler
Skuespillere: Vince Vaughn, Jennifer Carpenter, Don Johnson, Udo Kier
Spilletid: 132 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En tidligere boksers job er at levere narko, men da en mislykket handel sender ham i fængsel, må han ty til vold for at beskytte sin kone og sit ufødte barn.


Se Brawl in Cell Block 99 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkBrawl in Cell Block 99 havde premiere på Netflix Danmark den 8. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Brawl in Cell Block 99 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Brawl in Cell Block 99 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Brawl in Cell Block 99 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Brawl in Cell Block 99 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar